Groep 7A (juf Anne en juf Amy)

Welkom op de klassenpagina van groep 7A!

Op deze pagina kunt u zien en lezen waar wij mee bezig zijn in de groep. Hieronder kunt u terugvinden aan welke thema’s en doelen wij werken in groep 7. Dit biedt u de mogelijkheid om hier ook thuis met uw kind mee te oefenen.

___________________________________________________________________

Huiswerk:
De kinderen hebben een inlog voor Oefenweb en kunnen thuis oefenen op Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Er wordt van de kinderen verwacht dat zij elke week 100 opgaven per onderdeel maken.
Elke week komt er een nieuwe Nieuwsbegrip tekst online te staan. Er wordt van de kinderen verwacht dat zij elke week de tekst maken voordat het vrijdag is. De oefeningen bestaan uit een stuk woordenschat en het beantwoorden van vragen over de tekst. Inloggen doe je via www.nieuwsbegrip.nl.

Op maandag wordt de voortgang van Oefenweb en op vrijdag de voortgang van Nieuwsbegrip in de klas met de kinderen besproken.

___________________________________________________________________

Gym en schooltuinen:

Dinsdag: schooltuinen. De kinderen hebben een tas, schaar en elastiekjes nodig. Bij slecht weer zijn regenlaarzen handig. 
Woensdag/vrijdag: gymles. De kinderen gymmen in sportkleding en sportschoenen.
___________________________________________________________________

Vakken:

___________________________________________________________________

 

Laatste nieuws groep 7A

Zomerfeest op 1 juli

5 kinderen Wereldwijs in kindercommissie Zuid-Oost

Stadsdeel Zuidoost heeft een nieuwe Kindercommissie 2021-2022! Meer dan 100 kinderen meldden zich aan om lid te worden. Uiteindelijk mochten […]

Inspectiebezoek: waardering GOED

Inspectiebezoek: waardering GOED! Lees hier het Kwaliteitsonderzoek inspectie Wereldwijs Wereldwijs heeft opnieuw de waardering GOED gekregen van de inspectie. Op ons […]

Boek cadeau en prijsvraag!

De kinderen krijgen traditiegetrouw vanaf groep 1 allemaal een boek mee om te lezen of in te kijken ( kleuters) en […]

Handleiding Mijnrapportfolio

Hierbij kunt u onze eigengemaakte handleiding vinden voor Mijnrapportfolio. U kunt er in lezen hoe u kunt inloggen en wat […]

Bekijk al het nieuws