Ouder Kind Adviseur

Ouder Kind Adviseur (OKA) Barbara Olmtak

Barbara is als ouder- en kindadviseur (OKA) betrokken  bij Wereldwijs.

Ik ondersteun en adviseer ouders (en kind(eren)) bij allerhande vragen in de opvoeding en het opgroeien van uw kind(eren). Vragen zoals ‘hoe pak ik dat nu aan’, hoe ontwikkelt mijn kind zich, tips en vaardigheden om aansluiting bij leeftijdsgenootjes te vinden of een leuke vrijetijdsbesteding tot hoe luister ik naar mijn kind of vergroot ik zijn/haar zelfvertrouwen. Stel uw vraag en dan kijken we er samen naar. Als ouder – en kindadviseur kan ik, in (voor)overleg met U, zaken die in het belang zijn voor het schoolfunctioneren van uw kind met school uitwisselen. Dit kan samen met U en uw kind en de leerkracht of intern begeleider van school. 

Ik ben elke woensdag op school aanwezig. Mocht U liever telefonisch een afspraak willen maken: 0612785762. Ook via het OKT Bijlmer Oost ben ik bereikbaar: Ouder- en kindteam Bijlmer Oost, Bijlmerdreef 1134, 1103 JT 

 

 

 

 

 

Ouderconsulent  VVE

Op onze school is een medewerker van Swazoom werkzaam verbonden aan de wijsneusjes ( onze voorschool)

Haar naam is Esther Sminia

De ouderconsulent kan ouders ondersteunen in vragen over opvoeding en de ouderconsulent kan ouders betrekken bij de ontwikkelingen van hun kind in de klas en andere activiteiten in school. Ook is de ouderconsulent aanspreekpunt voor de ouders van de Wijsneusjes.

Esther organiseert de VVE-bijeenkomsten voor ouders van de Wijsneusjes en de onderbouw van Wereldwijs over het thema wat in de groep speelt. U krijgt adviezen en tips hoe u thuis ook bezig kunt zijn met het thema dat in de groep behandeld wordt.

Esther is aanwezig op de donderdagochtenden, eerst bij de inloop van de voorschool en daarna in de ouderkamer, afwisselend bij de Wijsneusjes en de Drie Bijtjes. Voor een afspraak kun je mij ook mailen via e.sminia@swazoom.nl​.