Ouder Kind Adviseur

Ouder Kind Adviseur (OKA) Nabila Chaghouaoui

Nabila is als ouder- en kindadviseur (OKA) betrokken  bij Wereldwijs en Bijlmerdrie.  Als ouder- en kindadviseur is zij er voor ouders die vragen hebben over het opgroeien van hun kinderen. Zij werkt nauw samen met onze interne begeleiders. De kinderen kunnen ook zelf bij haar terecht met vragen over verschillende onderwerpen. Ook is zij er voor ‘kleine’ vragen, niet alleen voor zorg. Zij kan advies geven als een ouder bijvoorbeeld komt met een vraag als “hoe kom ik aan geld om mijn kind te laten sporten?”

De Ouder- en kindadviseur werkt op school  en zij  vormt een team met  Ouder Kind Team in Amsterdam ZuidOost – Klein Gooioord.

Ouder- en Kindteam Bijlmer Oost

Klein Gooioord Bijlmerdreef 1005 C
1103 TW Amsterdam
algemeen inloopspreekuur woensdag 15.00-16.30

OKA Nabila

Nabila Chaghouaoui
Ouder- en Kindadviseur
Ouder- en kindteam Bijlmer Oost
Werkdagen: Dinsdag t/m donderdag
n.chaghouaoui@oktamsterdam.nl

Ouder- en Kindteams Amsterdam
Om jou te adviseren en te helpen

Ouderconsulent  VVE

Op onze school is een medewerker van Swazoom werkzaam verbonden aan de wijsneusjes en onze onderbouw ( voor- en vroegschool)

Haar naam is Esther Sminia

De ouderconsulent kan ouders ondersteunen in vragen over opvoeding en de ouderconsulent kan ouders betrekken bij de ontwikkelingen van hun kind in de klas en andere activiteiten in school. Ook is de ouderconsulent aanspreekpunt voor de ouders van de Wijsneusjes.

Esther organiseert de VVE-bijeenkomsten voor ouders van de Wijsneusjes en de onderbouw van Wereldwijs over het thema wat in de groep speelt. U krijgt adviezen en tips hoe u thuis ook bezig kunt zijn met het thema dat in de groep behandeld wordt.

Esther is aanwezig op de donderdagochtenden, eerst bij de inloop van de voorschool en daarna in de ouderkamer, afwisselend bij de Wijsneusjes en de Drie Bijtjes. Voor een afspraak kun je mij ook mailen via e.sminia@swazoom.nl​.