Laatste nieuwsbrief

Nieuwsbrief OBS WERELDWIJS :  kijk voor de pdf versie met foto’s in het archief nieuwsbrieven

Nieuwsbrief OBS WERELDWIJS     NR  14

10 mei schooljaar 2018-2019

Belangrijke data: (kijk ook op de website bij de activiteitenkalender, als u op het item gaat staan en klikt, krijgt u vaak meer informatie over de activiteit.)
Dinsdag 14 mei Schoolfotograaf
Woensdag 15 mei .Info bijeenkomst voor oriënterende ouders

.Inlooplessen alle groepen

Vrijdag 17 mei Debatbattle discussiëren kun je leren – FINALE
Vrijdag 24 mei Nieuwsbrief 15

Verteltassen: we starten weer!!!

Afsluiting IPC thema

In de groepen 5-8 is het IPC thema afgesloten onder belangstelling van ouders. Leuk dat u bent gekomen!

Schoolbrede thema: ondernemen!

Vanaf de meivakantie gaan we met de hele school in alle groepen werken aan het schoolbrede thema: ondernemen.

We sluiten dit thema af met ons zomerfeest op 5 juli, dat in het teken van ondernemen zal staan en we gaan natuurlijk weer geld ophalen voor een goed doel!.

Bij dit thema zal ook  ‘burgerschap’  centraal staan. “we dragen allemaal ons steentje bij”.  En we leren met geld omgaan, een bussinessplan opstellen, reclame maken en nog veel meer.

Bewonder en lees de komende weken onze datamuren in de klas zodat u weet welke onderzoeksvragen er zijn. Wat er al geleerd is en wat er nog geleerd gaat worden.

Het was een heerlijke dag en ontzettend bedankt voor alle hulp!

De kinderen hebben genoten en hoewel een beetje koud was het een geslaagde dag waar veel gesport en bewogen is.

Koornaam

Groep 8 krijgt diploma leerkorkest!

Schoolfotograaf op 14 mei

Op deze dag worden er foto’s van uw kind en de hele groep gemaakt. U krijgt een inlogcode om eventueel de foto’s te kunnen bestellen en te betalen. U bent daar niet verplicht toe!

De school handelt dit verder administratief NIET af. Bewaar uw inlogcode dus goed. Wij kunnen echt niets doen als u het kwijt raakt.