Laatste nieuwsbrief

Wilt u de pdf versie van de laatste nieuwsbrief met alle foto’s? Kijk dan bij archief

WERELDWIJS     NR  2

16 september schooljaar 2022-2023

Volg ons op : https://www.instagram.com/wereldwijs__amsterdam/

Belangrijke data: (kijk ook op de website bij de activiteitenkalender, https://www.obs-wereldwijs.nl/activiteitenkalender/

als u op het item gaat staan en klikt, krijgt u vaak meer informatie over de activiteit

maandag 26 september Inlooplessen 8.25-9.00 in alle groepen. U bent van harte welkom
Dinsdag 27 en woensdag 28 september Directie is afwezig = studietweedaagse Zonova directies
Woensdag 28 september Voorlichtingsavond kernproceduren ouders groep 7 en groep 8
Vrijdag 30 september Nieuwsbrief 3
Donderdag 6 en vrijdag 7 oktober Leerlingen zijn vrij ivm studietweedaagse team Wereldwijs

*dit kan worden aangepast door uw leerkracht(en) doordat zij andere dagen werken etc

Wat heerlijk dat er zoveel ouders en kinderenw waren om het nieuwe schooljaar in te luiden! Super gezellig en we hopen samen op een mooi schooljaar waar veel ontdekt en geleerd gaat worden.

Alle ouders die hebben meegehoplen: ontzettend bedankt!

Opbrengst Zomerfeest!

Tijdens de Kick off is traditiegetrouw ons Wereldwijslied gezongen en daarna hebben we de cheque aan onze gast Alex van Stichting Jarige Job overhandigd.

De opbrengst is €1800,-

Van de overgebleven peren van het schoolfruit bakte Zulan met zijn moeder deze heerlijke perenkruimeltaart. We hebben ervan gesmuld!

Elke week kijken hoe de zelf ingezaaide plantjes groeien en bijhouden met tekeningen  in een weekboek!

Bevo lessen groep 3 bij het thema Gi-Ga groen

26 september inlooplessen voor ouders over succesvol leren

Aanstaande maandag zijn de eerste inlooplessen van dit jaar.

U bent van harte welkom om het eerste halfuur mee te kijken en luisteren naar een “gewone” les/activiteit.

We hebben de afgelopen weken met de leerlingen weer alles opgefrist rondom onze formatieve aanpak. Dus de groeimindset gebruiken, heldere doelen en succescriteria, jezelf inschalen, feedback vragen en geven over het proces, een groeiplannetje gaan maken en het portfolio is ook al bekeken. Wisbordjes, rood/groen kaartjes en het gebruik van namenstokjes…. Dat alles is bij de nieuwe juf of meester weer uitgelegd en geoefend.