drama/dans

20171127_105434Voor activiteiten op het gebied van drama en dans werken we samen met vakdocenten die het Topuur verzorgen. Om het jaar krijgen de leerlingen op dit vakgebied 10 uur les. Het andere jaar krijgen ze lessen uit het vakgebied nieuwe media.

De inhoud van de lessen sluiten aan bij de thema’s waaraan we werken. Regelmatig verzorgen stagiaires van de hogeschool voor de kunsten Amsterdam (AHK) extra danslessen voor diverse jaarlagen. Dit is een surplus

Rondom het kinderboekenthema in oktober hebben we regelmatig samen met het Bijlmerparktheater een voorstelling gemaakt waarin taal (script schrijven, teksten maken) en dans en performance centraal staan. Alle groepen participeren mee met deze projecten.