Groep 6/7/8 (Juf Ellen)

                                                                                                                            Bericht: Welkom online

Welkom  op de klassenpagina van groep 6/7/8

 

Huiswerk:
De kinderen hebben een inlog voor Oefenweb en kunnen thuis oefenen op Rekentuin, Taalzee en Words&Birds. Er wordt van de kinderen verwacht dat zij elke week 200 opgaven per onderdeel maken.
Elke week komt er een nieuwe Nieuwsbegrip tekst online te staan. Er wordt van de kinderen verwacht dat zij elke week de tekst maken voordat het vrijdag is. De oefeningen bestaan uit een stuk woordenschat en het beantwoorden van vragen over de tekst. Inloggen doe je via www.nieuwsbegrip.nl.
Op maandag wordt de voortgang van Oefenweb en op vrijdag de voortgang van Nieuwsbegrip in de klas met de kinderen besproken.

—————————————————————————————————————————————————————-

Overige informatie ontvangt u via Parro.

 

IPC is ontwikkeld om ondersteuning te bieden bij het bereiken van vier hoofddoelen, te weten:

  •  kinderen helpen de vakkennis, de vaardigheden en het begrip te leren die zij  nodig hebben om de wereld om zich heen te begrijpen

  • kinderen helpen de persoonlijke vaardigheden en het begrip te leren die zij nodig hebben, om gedurende hun hele leven actief deel te kunnen nemen aan de samenleving.

  • kinderen naast het bewustzijn van hun eigen nationaliteit helpen een internationale denkrichting te ontwikkelen.

  • alle benodigde doelen bereiken bereiken op basis van hedendaags onderzoek naar hoe kinderen leren naar hoe kinderen leren en hoe zij kunnen worden aangemoedigd om een leven lang te leren

Tecnología 6° | Instructional Technology - Quizizz

Dit zijn de doelen per vak:

Rekenen Leerlijn 6:

Hieronder vindt u per blok de doelen van rekenen. Op deze manier weet u wat er in het blok aan bod komt en krijgt u meer inzicht waar uw kind mee bezig is in de klas.

Spelling

Leerlijn 6:

Hieronder vindt u per blok de doelen van spelling.  Op deze manier weet u wat er in het blok aan bod komt en krijgt u meer inzicht waar uw kind mee bezig is in de klas.

Oefen je woordpakketten thuis goed!
Klik hier voor alle woordpakketten van groep 6. Klik hier voor de uitleg van de spellingregels van de verschillende woordpakketten.

Taal

Hieronder vindt u per blok de doelen van taal woord- en zinsbouw. Op deze manier weet u wat er in het blok aan bod komt en krijgt u meer inzicht waar uw kind mee bezig is in de klas.

Leerlijn 6:

 

Vreedzame school

 

Lezen – estafette

Leerlijn 6:

Het op beheersingsniveau (correct en vlot) kunnen lezen van teksten op AVI-niveau M6/E6.

Tussendoelen:

– Opbouw van de technische leesvaardigheid vindt plaats via de volgende fasen: van correct naar vlot naar vloeiend lezen.
– Leesplezier behouden of laten ontdekken en leesmotivatie ontwikkelen.
– Het correct en vlot kunnen lezen van losse woorden.

3d shiny yellow number 7 Stock Vector Image by ©kchungtw #123175286

Dibujo de Número 8 pintado por en Dibujos.net el día 20-05-20 a las 05:21:34. Imprime, pinta o colorea tus propios dibujos!

Leerlijn 8:

Wil je thuis verder oefenen met de leerstof uit de klas? Klik dan hieronder op het vak en vind daar extra instructies en oefenwerk!

Rekenen

Taal

Spelling

Studievaardigheden (Blits)

Begrijpend lezen

English

 

Laatste nieuws groep 6/7/8

Zomerfeest op 1 juli

Inspectiebezoek: waardering GOED

Inspectiebezoek: waardering GOED! Lees hier het Kwaliteitsonderzoek inspectie Wereldwijs Wereldwijs heeft opnieuw de waardering GOED gekregen van de inspectie. Op ons […]

Sportdag voor groepen 6

Aanstaande donderdag 9 september hebben de groepen 6 een sportdag in het Bijlmersportpark. We worden gehaald en gebracht met de […]