Even bijpraten…..

Beste ouders,

na een periode van ziekte en herstel, ben ik op 8 mei weer fulltime begonnen te werken.

Ik wil graag alle ouders van mijn leerlingen en de ouderraad hartelijk danken voor de getoonde attentie in de vorm van een prachtige vruchtenmand, bloemen en mooie kaarten (ook van leerlingen) en apps.

Het heeft mij goed gedaan!

De kinderen doen sinds een paar weken elke maandag mee met het koor, onder leiding van een externe docent. Ze hebben intussen al een flink aantal liedjes geleerd, die ze prachtig zingen.

Op woensdag 11 april heeft Reinaldo onze groep mogen vertegenwoordigen tijdens het debattle van Discusiëren Kun Je Leren. Hij ging niet door naar de halve finale, maar heeft het heel goed gedaan. Met opgeheven hoofd hebben wij de strijdarena verlaten.

De leerlingen van de bovenbouw hebben op 17 mei een mini college gehad van mw Bijnaar, ondersteund door een actrice. Het thema was slavernij. De kinderen waren enthousiast en hebben er veel van opgestoken.

Aankomende woensdag gaat de groep naar het Rijksmuseum, waar zij een workshop zullen volgen. van 09.30 – 12.00 u (zie meegegeven brief)

Groetjes

juf Eveline