cultureel erfgoed

Voor bezoeken aan musea en instellingen waar cultureel erfgoed is te zien en te ervaren zijn middelen gereserveerd voor een bezoek per groep per jaar. Indien nog beschikbaar maken we voor de jongere kinderen gebruik van de museumbus of de Turingbussen (museumpleinlocaties).

In de afgelopen jaren bezochte instellingen zijn: Rijksmuseum, Tropenmuseum, Concertgebouw, Rembrandthuis en Scheepvaartmuseum.

Kunstschooldag Amsterdam

Gelukkig is de kunstschooldag vorig schooljaar toch doorgegaan! De kinderen krijgen voor die dag een vervoerskaart waar ze onbeperkt mee kunnen reizen. Groep 8 volgt dan pad door Amsterdam en doet verschillende theaters aan. We hopen dat dit schooljaar dit ook weer gebeurt. Op dit moment weten we nog niet wanneer de kunstschooldag plaatsvindt voor groep 8.